Winterserre

Ons grote terras is gelegen aan de Koemarkt, recht tegenover ons cafe en biedt ruimte aan ongeveer 80 personen. In de wintermaanden toveren wij het terras om tot een heuse winterserre. Compleet afgesloten van de kou kun je in onze serre genieten van een lekkere borrel en een van onze heerlijke gerechten.
De gezellige zitjes en de vele heaters maken het aangenaam en comfortabel. De serre is vanaf 1 oktober tot en met 31 maart geopend. De openingstijden vindt u onderaan de pagina. Vanaf 1 april gaat de serre verder als zomerterras.

Parkeren kan o.a. op de Schapenmarkt en vanaf hier loop je binnen 1 minuut de Koemarkt op.

Je bent het hele jaar door welkom op ons terras!

Reserveren

Wil je een plekje op het terras reserveren? Bel ons even. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 21.00 uur.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag, woensdag, donderdag: 11:00 – 02.00
Vrijdag, zaterdag en zondag: 11.00 – 02.00

Onze keuken is open tot 22.00.

Events

Op dit moment staan er helaas nog geen evenementen op de kalender. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie.

Winterserre op het terras van Rooie Sien

Bij Rooie Sien kun je ook gezellig op het terras zitten. Op het overdekte & verwarmde terras aan de Koemarkt in Purmerend zit je fijn. Ook in de winter zit je compleet afgesloten van de kou naast een van de vele heaters te genieten van een hapje en een drankje.
Je bevindt je tevens in hét bruisende hart van de stad. Gezellig winkelen of de markt over struinen doe je op loopafstand van Sien.

Ons terras is van alle gemakken voorzien. Gebruik de gratis WIFI hotspot voor je werk of om natuurlijk je social media bij te werken.
Dit alles onder het genot van een hapje & drankje. Lunchen of dineren kan natuurlijk ook op het terras.