Café Rooie Sien • eten • drinken • dansen

Terrasje pakken?

Ons grote terras is gelegen aan de Koemarkt, tegen over het café in Purmerend en biedt ruimte aan ruim 90 personen. De Koemarkt is een gezellig  uitgaansplein en makkelijk toegankelijk en bereikbaar. Parkeren kan op de Schapenmarkt en vanaf hier loop je in 1 minuut het plein op.

Lekker borrelen of eten kan op ons terras het hele jaar door! Wij beschikken over windschermen en heaters waardoor je er fijn zit en geen last hebt van de weersinvloeden.

Wil je zeker zijn van een goede plek op ons terras? Neem dan even contact met ons op om een tafel te reserveren.

Reserveren

Wil je een plekje op het terras reserveren? Bel ons even. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 21.00 uur.

Openingstijden

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 11.00 - 02.00
Woensdag 11.00 - 02.00
Donderdag 11.00 - 02.00
Vrijdag 11.00 - 04.00
Zaterdag 11.00 - 04.00
Zondag 11.00 - 04.00
Onze keuken is geopend tot 22.00 uur

Events

Op dit moment staan er helaas nog geen evenementen op de kalender. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie.

Terras Rooie Sien

Bij Café Rooie Sien kun je ook gezellig op het terras zitten. Op het overdekte & verwarmde terras aan de Koemarkt in Purmerend zit je fijn.
Je bevindt je tevens in hét bruisende hart van de stad. Gezellig winkelen of de markt over struinen doe je op loopafstand van Sien.

Ons terras is van alle gemakken voorzien. Gebruik de gratis WIFI service voor je werk of om natuurlijk je social media bij te werken.
Dit alles onder het genot van een hapje & drankje. Lunchen of dineren kan natuurlijk ook op het terras.

Scroll naar boven