Over ons

Over Rooie Sien

In 1977 is onze familie gestart met Cafe ’t Paradijs in Purmerend. Vele jaren later, in 2013, hebben wij ons 2e café op de Koemarkt geopend, genaamd Café Rooie Sien. Al snel werd Sien, zoals ons café in de Purmerendse volksmond heet, een begrip in Purmerend en omstreken. Een café dat zich vanaf het begin typeerde als een gezellig bruin café waarin de kleur rood niet misstond. Vele artiesten hebben hier opgetreden en onze gasten hebben dit in groten getale omarmd.
 

In 2020 hebben we Sien grondig verbouwd. Het typerende behangetje heeft plaats gemaakt voor een tijger variant maar wel een met een unieke uitstraling. Café Rooie Sien is hiermee weer klaar voor de toekomst.

Eind 2022 deed zich een nieuwe kans voor en konden wij het pand naast de onze, erbij betrekken. Met deze uitbreidingen kunnen wij ruim 100 gasten extra ontvangen. De muur tussen de beide panden ging eruit en daardoor hebben we besloten nog één keer grondig te verbouwen. De entree, toilettengroep, bar en eigenlijk de hele zaak, kreeg een totale make-over en een flinke update. 

Naast het café hebben we ook het (zomer)terras grondig aangepakt. En in de wintermaanden toveren wij dit terras om in een heuse winterserre waarbij het koude weer geen rol speelt. Je zit hier warm & droog.
 
Restobar Rooie Sien, een gezellige plek waar eten, drinken & dansen samen komen.

Van café naar Restobar

In 2023 hebben we flink uitgebreid en hebben we ons café omgebouwd tot een heuse ‘restobar’ waar je kunt genieten van de meest verse en smaakvolle gerechten. Onze menukaart is gevuld met heerlijke gerechten, van klassiekers tot vernieuwende creaties, allemaal bereid met de meest verse ingrediënten en met oog voor detail.

Onze bar is uiteraard nog steeds open en we hebben een uitgebreide selectie van bieren, wijnen en cocktails. Maar nu kun je deze drankjes combineren met een smakelijk diner. Of je nu komt voor een romantische date, een gezellige avond met vrienden of een zakenlunch, bij Restobar Rooie Sien ben je altijd welkom. 

We streven ernaar om onze gasten te verwennen met de beste service en een warme en gezellige sfeer. Kom bij ons langs en ontdek onze nieuwe identiteit als restaurant.