Café

Kom je met ons feesten?

Restobar Rooie Sien; het restaurant dat ’s avonds laat verandert in de gezelligste kroeg van de stad! Of je nu op zoek bent naar een heerlijk diner met vrienden of een ontspannen drankje na een lange dag werken, wij bieden alles wat je nodig hebt.

Ons restaurant is slechts het begin van de ervaring bij Restobar Rooie Sien. Naarmate de avond vordert, verandert onze locatie in een bruisende kroeg. Met onze uitgebreide selectie van bieren, wijnen en cocktails kun je genieten van een ontspannen avondje uit met vrienden. Onze barkeepers weten precies hoe ze de perfecte drankjes moeten bereiden en zijn altijd bereid om je te helpen bij het kiezen van de juiste mix.

Als kers op de taart hebben we ook nog eens regelmatig live muziek. Van DJ tot zanger, er is altijd wel iets leuks te doen bij Restobar Rooie Sien.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Heb je iets te vieren?

Zoek je een plek om je verjaardag, bedrijfsborrel of jubileum te vieren? Bel of mail ons dan en we plannen graag een afspraak in om al uw wensen in kaart te brengen.

Let op: het afhuren van het terras en/of cafe is mogelijk. Mail voor informatie en beschikbaarheid naar feestje@caferooiesien.nl